Η Εταιρία

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, η Graffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια.

Με μία ολοκληρωμένη, πολυδιάστατη γκάμα από επώνυμες σειρές σχολικών που περιλαμβάνει μεγάλα brands (ΗELLO KITTY, KIMMIDOLL, BATMAN, SUPERMAN, TOM & JERRY, LOONEY TUNES, PAUL FRANK, REPLAY) αλλά και σειρές που σχεδιάζονται αποκλειστικά για εμάς, (BΕΕ BAΑ BOΟ), καλύπτουμε κάθε ανάγκη προσεγγίζοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες αγοριών και κοριτσιών. Στη Graffiti είμαστε περήφανοι γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής αισθητικής, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από το έμπειρο team των designers που ασχολούνται αποκλειστικά με την ανάπτυξη των σειρών της εταιρείας.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Και η προσπάθεια δε σταματάει εδώ. Ανανεώνουμε συνεχώς τις σειρές μας, έχοντας προσθέσει τα τελευταία χρόνια μεγάλα brands όπως τα: KIMMIDOLL και TOM & JERRY.

Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να…ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.